Selamat hari lahir sayang

Saya ingin mengucapkan selamat hari lahir untuk suami saya yang tercinta, Encik Ahmad Faiz

Semoga Sayang dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki
Semoga Sayang kekal bahagia di samping isteri dan anak tercinta😉
Semoga perniagaan Sayang bertambah maju
Semoga cita-cita dan impian Sayang tercapai

Jeans dan jam baru belum beli lagi
Saya janji nanti kita pergi beli ok?
Sakit perut semalam sebab tak dpt hadiah kot? hehe😀

Saya ingin berterus terang tentang sesuatu…
Saya sayang awak sejak saya mendapat surat dengan tulisan comot awak pada tahun 1994 itu
Sayang guna dakwat pen warna hijau lagi :p macam tulisan alien (err.. sebab alien hijau? hehe)

Esok kita pekena kopi mahal ya?
Saya belanja🙂
Saaaaaaaaaaaaaayang awak~~

Inilah dia suami saya yang kacak seperti pelakon bollywood hollywood:

23122009

Kelihatan sungguh sibuk bukan? :p

4 thoughts on “Selamat hari lahir sayang

  1. Ish iSh.Orang High Tech mcam ni pon ade juga tulis surat cinta semua.Cara lama masih ade power.Old is Gold.

    Happy Birthday to U macha.

  2. nett, ade simpan lagi tak surat alien tuh? scan & tampal lah kat sini plisss… hehehe.. kenangan mase muda mmg bess kan😉 opss.. sekarang pon mude lagiii… hahahaa…

  3. Bala, we love to love😀

    Praba, the good ol days when we still receive snail mail :p now not anymore lah

    Waniey, ada khazanah2 semua dlm kotak kat Cheras. Lama tak selongkar, lupa letak kat mana hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s