Green with envy ;)

This is some of the pics we took for my birthday dinner at G Hotel..😉

Zara loves her jackfruit

Zara loves her jackfruit

Darling attacking the seafood and sashimi

Darling attacking the seafood and sashimi

Khusyuk menggigit.. teething lagi.. she got 3 teeth coming out in one go.. kesian

Khusyuk menggigit.. teething lagi.. she got 3 teeth coming out in one go.. kesian

Hubby said, lemme take the pic ;)

Hubby said, lemme take the pic😉

saya yang dah tua

saya yang dah tua

Laksa penang yg tawar

Laksa penang yg tawar

hubby focusing on the proposal ring hik

hubby focusing on the proposal ring hik

My lil girl is bored hehe

My lil girl is bored hehe

6 thoughts on “Green with envy ;)

  1. happy befday mama nette..dh tua dh ko skang kn..hehe..aku lom tua lg..ekeke..aku baca post ko pasal bs tu kn..gerak tol..ada juga org camtuh kn..seb baik ko ni penyabar nette,klu aku dh lama aku bg sedas..mia nti aku hantar kt nursery..nursery ni kt row umah aku je..risau juga sbb dia kecik lg..tp apakn daya

  2. yuda,
    Tu lah kan. aku takde la sabar sgt tp malas nak cari gaduh je. Huhu.. Mia nnt hantar ke babysitter? Takpe lah asalkan tempat tu bagus jaga budak. choose the best one for Mia ok😀

    kak cik,
    muka dia mmg bermcm2 ekspresi kan. Muka time buat carrot cake tu paling tak tahan. Ramai org mula la dia ngada buat aksi macam2 :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s