Dari pengantin baru..

Ini entry menjawab tag dari Mrs Arm aka Pn Noi. Best juga layan tag ni. Hidung pon tgh tersumbat ni, mata ala2 kecik je, mengantuk. Here goes..

1. Nama pada inbox saya.

Inbox phone kut eh kalau refer soalan no 2 :p

CayangPaishh (hubby la siapa lagi), Abah, Ery

2. Ringtone utama dekat phone.

Standard Nokia ringtone. Ya, saya mmg membosankan. :p haha

3. Apa yang saya buat tengah malam tadi.

Tidur yang tak berapa nyenyak.

4. Orang terakhir bersama saya.

My colleagues; Li Poh, Jiang Wen, Juju, Lee Hong, Zho Yin, Sujun dan ramai lagi.

5. Warna t-shirt saya pakai sekarang.

Kelabu.

6. Benda terakhir saya buat.

Check email.

7. 3 perkara yang anda suka buat setiap hari.

-Makan malam dgn family

-Main dgn si comel Zara

-Borak dgn hubby

8. Duit yang ada dalam wallet

RM123.45 (tipu je, malas nak kira)

9. Camne hidup

Gembira dan bersyukur dgn kurniaan tuhan. Tapi adat manusia, mestilah ada yg tak puas hati. Jadi saya sedang berusaha membaiki hidup saya.

10. Bila kali terakhir jumpa mak anda.

Pukul 8.45 pagi td.

11. Mak saya kat mana

Mak kat rumah yeayy!

12. Malam tadi, orang terakhir cakap dengan saya

Mak yang temankan saya tidurkan si Zara.

13. Surprise terbaru yang saya dapat.

Hmm.. surprise mother’s day cake!🙂

14. Benda yang baru dipinjam dari kawan.

Torque wrench

15 my BF

Hubby saya🙂

16. Apa yang rasa sekarang?

Nak balik dan rehat. Kepala pening, hidung tersumbat. Tolongg~

17. Nak share ngan sape?

Share dgn member tadi

18. Sape yang tau rahsia saya

My hubby, myself..

19. Diorang simpan ke rahsia tu?

Mestilah :p

20. Nak tag ke?

Tag semua kawan yang rajin nak baca tag ni :p

21. Adakah anda rasa anda hot?

Tidak. Saya sweet. hahaha.. jangan marah :p

22. Bila kali terakhir anda makan pizza.

Domino’s delivery last few weeks.

23. Lagu terakhir anda dengar?

Tak ingat dah.

24. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?

Duduk atas kerusi.

25. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

B, Wo, Nette, Jonet, Siti, Jannah, Djones

26.Tag lagi 8 orang.

1. Ellina

2. Ijat

3. Dinna

4. Ajue

5. Ijan

6. Kam

7. Kak Cik/Chybeelila

8. Caza

27. Siapakah orang No1 kepada anda?

Kawan sekolej. My close friend🙂

28. Katakan sesuatu mengenai orang no 5.

She can make cupcakes that will make you fall in love with her instantly😉

29. No 3 ada hubungan dengan siapa?

Dengan hubby dia la, En Duan.

30. Bagaimana pula dengan No 4.

Dengan hubby dia juga la, En Megat.

31. Pesanan buat orang No 6.

Aku doakan Adam dapat adik cepat2. hehe..

32. Kata-kata cinta untuk orang No 2.

Ijat, I love you and you know I do! haha.. thanks for being a good friend.

33. Adakah No 7 dan No 8 mempunyai persamaan?

Yes. they didnt know each other. (tiru Noi punya)

34. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda.

1. Anak dan kakak yg baik

2. Kawan yg setia dan boleh diharap

3. Bertimbang rasa dan baik hati😉

4. Sangat sayangkan binatang terutama kucing2 dia kat rumah tu

5. Kuat semangat, apa2 yg diimpikan pasti dia berusaha sampai dapat

36. Persamaan antara kambing dan lembu.

Berdiri di atas kaki sendiri haha

37. Perasaan anda buat tag ini.

Syok gak layan tag sbb tak perlu berfikir

Ok lah, sambung kerja. Kena turn on thinking mode.😉 Selamat hari Khamis!

One thought on “Dari pengantin baru..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s