Saya Nak Menang!!!

Checkout this contest held by my mrs yokoyopoyo (don’t ask me why her blog name is like that :p I really don’t know!) and today is the last day.

Lest review the checklist shall we:

Syarat penyertaan (senang ajo!)

  • ini adalah penyertaan melalui blog sahaja. -done
  • sudilah kiranya menjadi follower yOkOyOpOyO (achewah!) – done: sitisabri
  • letak Banner di entry penyertaan dan sidebar dengan link ke entry giveaway ini – done
  • add blog yOkOyOpOyO ke dalam bloglist/blogroll anda – done
  • buat entry bertajuk “Saya Nak Menang!!!” diblog anda. – done
  • di entry tersebut, nyatakan hanya satu (1) pelajar yang akan menggunakan online tuisyen Score A. Sila beri butiran Nama pelajar, Sekolah & darjah/tingkatanhubungan pelajar dengan anda (anak, anak sudara, cucu, sepupu etc) dan juga lokasi anda. – done
  • di entry itu juga bolehlah bercerita serba sedikit kenapa anda perlu menang (tak wajib pun, saje suka-suka nak tau, kepochi betul penganjur ini. haha) – done
  • dah siap segala, sila tinggalkan link entry anda di entry ini. -done

The prize is sooOOoo attractive. Great for parents/grandparents/teachers or anybody who wants to help a school kid to excel in the academic section:

Hadiah

  • hadiah bernilai RM298 berupa ekses ke online tuisyen (e-learning portal) Score A selama 3 bulan untuk satu (1) orang pelajar sahaja.
  • ekses ini mengikut tahap pelajar di sekolah (darjah 1, tingkatan 1 etc)
  • baru dengar pasal Score A Program? Read more at Kenapa Score A Program Hebat?

Here, I would like to nominate my babysitter’s son. He is in form 2 this year and next year is going to be PMR year for him.

Saya perlu menang kerana, Abg Pik aka Muhammad Taufiq ialah abang kesayangan anak saya. Saya terlalu ingin melihat dia berjaya dan seterusnya menjadi kebanggan kepada Abg Nazri dan Kak Maria. Taufiq sememangnya anak yang taat dan rajin belajar, walaupun pagi2 tu liat juga nak bangun pergi sekolah. Ye la, budak lelaki :p Kena ugut juga la dua tiga kali baru bangun. Tapi yang penting dia rajin dan mempunyai semangat untuk berjaya.🙂 Sejuk perut kak Maria mengandungkan Taufiq.🙂

Here’s his details:

Nama pelajar: Muhammad Taufiq Bin Nazri

Sekolah & darjah/tingkatan: Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Jambul, Tingkatan 3 (2011)

Hubungan pelajar dengan anda: Anak babysitter merangkap abang kesayangan Zara😉

Lokasi anda: Gelugor, Penang

Semoga menanglah hendaknya dan Taufiq dapat lah score semua A dgn score A! Yeahhh~

Happy Sunday!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s